Lid worden

Jij wilt lid worden van volleybalvereniging Astrea? Dat is goed nieuws want nieuwe leden mogen, voordat ze zich aanmelden, drie keer gratis meetrainen! Ons exacte adres vind je onder contact.

Bij de vierde training lever je jouw Astrea Inschrijfformulier ingevuld in bij de ledenadministrateur Dirkjan (ledenadministratie@astreavolley.nl) of je trainer met daarbij een pasfoto met je naam en geboortedatum vermeld op de achterkant. Die hebben we nodig om je spelerskaart te laten maken, mocht je (te zijner tijd) competitie gaan spelen. Speelde je vorig seizoen bij een andere vereniging, vraag dan je spelerskaart op bij de oude vereniging en lever deze in bij de aanmelding.

Indien aanmelding plaatsvindt tijdens het lopende seizoen dan wordt de verschuldigde contributie en competitiebijdrage naar rato berekend met ingang van de 1e van de volgende maand na de aanmelding. De inschrijfkosten bedragen 10 euro.

Aangezien competitieteams aan het begin van het seizoen gevormd zijn, is het niet altijd mogelijk om gedurende het lopende seizoen aan een competitie deel te nemen.