Volleybalvereniging Astrea

Al meer dan 30 jaar is volleybalvereniging Astrea een begrip in Dordrecht en omstreken. Astrea is opgericht als volleybalvereniging in de wijk Sterrenburg met een eigen verenigingsgebouw aan de Eulerlaan. Inmiddels heeft Astrea zijn thuishonk al weer jaren aan de Maria Montessorilaan in het Sport+ gebouw met leden vanuit de gehele Drechtsteden.

Na de vele fusies in het volleyballandschap van Dordrecht is Astrea de laatste overgebleven kleine vereniging waar je terecht kunt voor sportief volleybal en veel gezelligheid. Na deĀ  wedstrijden wordt er altijd nog even een drankje gedronken en ook de vele open toernooien die Astrea organiseert laten onze gastvrijheid en gezelligheid duidelijk blijken.

Doordat volleybalvereniging Astrea relatief klein is, geen jeugdafdeling heeft, en geen teams in landelijke competities, zijn de lijntjes kort en de contributie laag. Ook eens van de Astrea sfeer proeven? Kom gezellig een keer op woensdag meetrainen! Heb je zin om een keer meer te trainen? Laat het ons weten via informatie@astreavolley.nl.