Oranjetoernooi – terug van weg geweest!

Na twee lange jaren van afwezigheid is het oranjetoernooi terug van weg geweest!! Zet vrijdag 13 mei in je agenda.

Zoals altijd is iedereen van harte welkom. Inschrijven kan door middel van het sturen van een e-mail naar toernooi@astreavolley.nl, vermeld daarin de naam van het team en de contactpersoon. De inschrijving is definitief wanneer de toernooikosten à 30 euro overgemaakt zijn naar rekening NL49INGB0002919420 t.n.v. Volleybalvereniging Astrea o.v.v. de teamnaam. Elk team moet minimaal 2 dames bevatten.

We hebben dit jaar ruimte voor maximaal 8 teams dus schrijf je snel in! De inschrijving sluit op zondag 8 mei.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Oranjetoernooi – terug van weg geweest!

Informatie voor bezoekende teams

Welkom bij Astrea, de gezelligste volleybalvereniging van Dordrecht en omstreken!

– De bezoekende clubs kunnen gebruik maken van de kleedkamers van zaal 8, je vindt deze kleedkamers door de lijn met de 8 te volgen.

– De basismaatregeleng gelden nog steeds: was je handen, hoest en nies in je elleboog en blijf thuis bij klachten.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Informatie voor bezoekende teams

Inschrijving openingstoernooi is geopend!

Na een jaar van afwezigheid is het openingstoernooi terug! We starten seizoen 2021/2022 weer traditioneel, dus zet vrijdag 10 september in je agenda.

Zoals altijd is iedereen van harte welkom. Inschrijven kan door middel van het sturen van een e-mail naar toernooi@astreavolley.nl, vermeld daarin de naam van het team en de contactpersoon. De inschrijving is definitief wanneer de toernooikosten à 30 euro overgemaakt zijn naar rekening NL49INGB0002919420 t.n.v. Volleybalvereniging Astrea o.v.v. de teamnaam. Elk team moet minimaal 2 dames bevatten.

We hebben dit jaar ruimte voor maximaal 8 teams dus schrijf je snel in! De inschrijving sluit op zondag 5 september.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving openingstoernooi is geopend!

Zomerstop vanaf 15 juli

Het voelt alsof we nog maar net begonnen zijn aan dit seizoen en toch dienst de zomerstop zich al aan! Op woensdag 14 juli is de laatste training van het seizoen.
Op woensdag 1 september starten we met een fonkelnieuw seizoen. Tot dan!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Zomerstop vanaf 15 juli

We gaan weer van start!

We gaan woensdag weer van start! En wat hebben we er zin in 😊

Uiteraard moeten we ook rekening houden met Corona-maatregelen. De laatste versie vind je hier. We houden de richtlijnen van het RIVM aan en het ‘Algemeen Protocol Verantwoord Sporten’ van NOC-NSF. Deze voorschriften gelden in eerste instantie voor de trainingen, 1 september komen er nieuwe richtlijnen vanuit de NEVOBO voor de wedstrijden. Aanpassingen zullen worden gecommuniceerd aan alle leden via e-mail en op de website.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor We gaan weer van start!

Duidelijkheid: geen trainingen tot 1 september

Na de persconferentie van gisteren is duidelijk geworden dat het seizoen 2019/2020 definitief voorbij is. Per 1 september mogen we weer starten, mits de situatie onder controle blijft. Leuk is het niet, maar de duidelijkheid is wel prettig.

We zitten niet stil en kijken al vooruit naar het nieuwe seizoen! Gisteren is de TC al bij elkaar gekomen en zeer binnenkort kunnen jullie een uitnodiging voor de ALV verwachten.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Duidelijkheid: geen trainingen tot 1 september

I.v.m. het Corona-virus zijn alle activiteiten stop gezet tot en met 20 mei

I.v.m. Het Corona-virus zijn ALLE volleybalwedstrijden én ALLE trainingen tot en met 20 mei afgelast! 😢 Zodra er nieuws is melden we dit uiteraard via de bekende wegen, ook op de www.nevobo.nl kun je de laatste ontwikkelingen volgen.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor I.v.m. het Corona-virus zijn alle activiteiten stop gezet tot en met 20 mei

Oliebollentoernooi 2020 op 3 januari

We luiden 2020 natuurlijk in met ons befaamde Oliebollentoernooi! Op vrijdag 3 januari gaan we om 20 uur van start met het toernooi onder het genot van een oliebol.

Zoals altijd is iedereen van harte welkom. Inschrijven kan door middel van het sturen van een e-mail naar toernooi@astreavolley.nl, vermeld daarin de naam van het team en de contactpersoon. De inschrijving is definitief wanneer de toernooikosten a 30 euro overgemaakt zijn naar rekening NL49INGB0002919420 t.n.v. Volleybalvereniging Astrea o.v.v. de teamnaam. Elk team moet minimaal 2 dames bevatten.

We hebben dit jaar ruimte voor maximaal 16 teams dus schrijf je snel in! De inschrijving sluit op 29 december.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Oliebollentoernooi 2020 op 3 januari

Inschrijving voor het Openingstoernooi is geopend!

We beginnen het nieuwe seizoen traditiegetrouw met ons openingstoernooi op vrijdag 13 september!

Iedereen is van harte welkom. Inschrijven kan door middel van het sturen van een e-mail naar toernooi@astreavolley.nl, vermeld daarin de naam van het team en de contactpersoon.

Elk team moet minimaal 2 dames bevatten en de kosten zijn 30 euro per team. De inschrijving is definitief wanneer de toernooikosten overgemaakt zijn naar rekening NL49INGB0002919420 t.n.v. Volleybalvereniging Astrea o.v.v. de teamnaam.

We hebben dit jaar ruimte voor maximaal 8 teams dus schrijf je snel in! De inschrijving sluit op 8 september.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving voor het Openingstoernooi is geopend!

Zomerstop

Aanstaande woensdag 17 juli is de allerlaatste training van het seizoen, daarna gaan we allemaal lekker de zomer vieren. We starten op woensdag 4 september weer fris aan het nieuwe seizoen. Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Zomerstop